لیست اختراعات زهرا هاديان


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ ثبت: 1392/12/07
خلاصه اختراع:

در اختراع حاضر از روش هايي به منظور بارگذاري اسيدهاي چرب روغن ماهي استفاده شد. اين اسيدهاي چرب ميتواند دوكوزاهگزاانوئيك اسيد، دوكوزاپنتاانوئيك اسيد و آلفا لينولنيك اسيد (EPA ،DHA و (ALA باشند. روشي مفيد مبتني بر تهيه سوسپانسيوني از ليپوزومهاي تشكيل يافته از تركيبات زيست سازگار و سپس بارگذاري اسيدهاي چرب روغن ماهي ابداع شد. از ويژگي هاي منحصر به فرد اين روش بارگذاري اين تركيبات زيست فعال چربي دوست در غشاء دولايه ليپيدي صرفاً مركب از يك نوع فسفوليپيد بود. بارگذاري اسيدهاي چرب روغن ماهي در ليپوزومهاي از پيش تهيه شده توسط روش سونيكاسيون نسبت به ساير روش ها قابل توجه بود. با اين روش نانوذراتي با اندازه كوچكتر از 100 نانومتر حاصل شد.

تاریخ ثبت: 1393/09/04
خلاصه اختراع:

در اين ابداع ساخت فرمولاسيون نانوليپوزومي پايدار بر اساس درون پوشاني اسيدهاي چرب امگا 3 در نانوليپوزوم هاي از پيش تهيه شده به روش آب پوشاني فيلم نازك ليپيدي و سونيكاسيون ميله اي، متشكل از يك نوع فسفوليپيد و α-توكوفرول انجام شد. ايكوزاپنتاانوئيك اسيد (EPA, 22:6 n-3) و دوكوزاهگزاانوئيك اسيد (DHA, 22:6 n-3) نسبت به اكسايش بسيار حساس هستند و در طي فراوري به دليل داشتن ماهيت غيراشباعي متحمل تغييراتي مي شوند. ويژگيهاي فيزيكوشيميايي نانوليپوزوم حاويDHA و EPA به عواملي مانند روش ساخت و مواد به كار رفته در تشكيل غشاء دولايه ليپيدي بسيار وابسته است. ادغام ماده ضداكسايش موجب حفظ ويژگيهاي كاربردي تركيبات زيست فعال بارگذاري شده در ليپوزوم ها مي گردد. علاوه بر اين فرمولاسيون ساخته شده با پايدارسازي اين تركيبات غذا-دارو، فاقد بو و طعم نامطلوب ناشي از اكسايش يا فساد است. با فائق آمدن بر فساد اكسيداتيو اسيدهاي چرب امگا 3 اين تركيبات به عنوان مناسب¬ترين گزينه اجزاي مواد غذايي فراسودمند مطرح هستند.

تاریخ اظهارنامه: 1385/10/27
مالک/مالکان: زهرا هاديان
تاریخ ثبت: 1386/11/29
مخترع/مخترعان: زهرا هاديان
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 3